Римски сандали

Posted by admin 20.09.2020 0 Comment(s)

Новата тенденция в летните сандали съчетава комфорт и елегантност и е "пълна" с каишки, или по-дебели, или по-тънки, в неутрални нюанси или с плътен цвят. В този пост сме ви подготвили няклко предложения за избор и идеи как да носите римски сандали online със стил.

 

 

Това лято са предложени различни стилове при ниските сандали тип римлянки. Тези  римски сандали естествена кожа има най-елегантната тънка кожа и минималнистични линии, като обувката се състои от множество каишки, които се връзват около глезена. Този модел е идеален за всички часове на деня и се съчетават дори с вечерно облекло. Летните римски сандали дамски модели изглеждат идеално, комбинирани с рокли, поли и панталони с midi дължина.

 

На модния подиум видяме много модели римски сандали стил haute couture със сложни декораци, пискюли и помпони в цветове като пясъчно бежово и бяло, елегантно черно със златни детайли или нутрални модели в черно и кремаво.

 

Актуални са и моделите с "грубите" закопчани велкро (тази тенденция римски сандали тази година все още е актуална), с обемни, почти атлетични подметки и широки каишки - най-добрите приятели на късите панталони и топовете.

 

Задавали ли сте си въпроса как римските сандали са се появили. Със своя многовековен стил, те излъчват настроение за лято и море. Ето защо можем смело да заявим, че те са сандалите на лятото!

 

Римлянките са леко бохо, но с по-хладен стил, лесно се комбинират, удобни са и се адаптират към различните ни видове дрехи. Към тези „квалификации“ нека добавим, че те са стилни, различни и, разбира се, много актуални.

 

Големите къщи пуснаха свои модели, които изразяват техния стил, послание и философия по различен начин. Не всички модни къщи предлагат семпли модели с дискретна декорация – има и такива, които създават далеч по-ярки и ексклузивни модели като например римски сандали до коляното, изработвани от оригинални материали. В прекрасен, бохемски стил, в колекциите на модните къщи видяхме и сандали, които се връзват с връзки около средата на прасеца. Кожени, в бяло с черни капси, в крамаво със златни шипове, с ниска или  обемна подметка, римски сандали на ток или с равни подметки – те съчетават елегантност с комфорт и разбира се, момичетата ги обожават!

 

Ако луксозните марки са извън вашия бюджет, има страхотни опции на много по-евтини цени. В нашата електронна платформа MES.BG ще намерите много такива стилни и удобни дизайни римски сандали онлайн на достъпни цени.