Различни видове маратонки

Posted by admin 18.10.2019 0 Comment(s)

Коя е най-любимата и най-износена обувка, която притежавате в къщи? Разбира се, че са тези маратонки, които можете да носите навсякъде!

 

Тези обувки са толкова универсални, че някои хора дори носят поли и рокли с маратонки. Маратонките могат да се носят по различни поводи, като съществуват различни видове маратонки за различни неща.

 

Първият вид са предназначени за всеки ден. Както мъжете, така и жените носят тези спортни обувки, тъй като просто се чувстват най-добре с тях. Те са направени от естествена или изкуствена кожа в горната си част. Кожата е мека и позволява на краката ви да дишат. От вътрешната страна на тези обувки има подложка, върху която лежи крака. Тази подложка може да бъде сваляема или може да бъде залепена там. Дъното на маратонките е от гума. Всички подметки на маратонки са от каучук. Можете да ги носите около къщата, в парка или да се разхождате из квартала. Докато ходите ги чувствате меки и комфортни, и благодарение на сцеплението, което извършват, те защитават краката ви.

 

Вероятно не знаете, че всъщност има танцови маратонки. Те следва да бъдат проектирани малко по-различно, тъй като в танците се изисква много повече движение. Ще откриете, че някои от тях имат мрежа и са много по-леки от другите видове обувки. В долната част на маратонките има нещо, което се нарича спин кръгове. То ви позволява а правите по-лесно завои. Облегалката на обувката в петата има драскотина. Това позволява на танцовия партньор да прави плонжове и да има нещо стабилно да използва, така че партньорът му да не падне. Тези танцови маратонки имат различни начини да ги прикрепите към краката си. Изберете най-подходящите за вас. Тези обувки също осигуряват допълнителна подкрепа. Те са толкова леки, че дават на танцьора широка гама от движения, като същевременно осигуряват необходимата възглавница за защита на ставите и обратно.

 

Спортните маратонки са предназначени за спортисти. С правилния чифт обувки играчът може да продължи да дава най-доброто то себе си дълго време по време на игра, без да се уморява. Обувките трябва да са продължение на краката на играча. Той трябва да ги чувства като част от неговото тяло. Конструкцията може да бъде от платно или кожа. Повечето хора предпочитат кожата. Тези спортни маратонки имат значителен брой неща, вградени в тях, за да предпазят играча от наранявания -  капсулирани въздушни джобове, омекотени подметки и др.