Равни дамски обувки лятото

Posted by admin 08.06.2019 0 Comment(s)

Нека посрещнем лятото с дамски обувки изцяло в тренда. Тази година изглежда, че дизайнерите се завръщат към нормалността и предлагат изкушения от равни дамски обувки, за да може и жените да обърнат повече внимание на удобството, за сметка на абсолютната естетика. Какво ни предлага пазарът за вече препускащото лято?

 

Анатомични дамски обувки

Естествена кожа, FLEX-система за гъвкава и еластична физика на обувката, анти изпотяване и анти неприятни миризми, не на алергиите – все функции на дамските анатомични обувки, които са топ хит за идващото лято. За разнообразие и за крак в модата, ниските и равни дамски обувки имат красиви флорални и цветни принтове, за да добавят и така необходимата красота на самата обувка. 

 

Дамите могат да избират от голям брой анатомични женски обувки – еспадрили, мокасини, дамски сандали дори и анатомични чехли, които да им дават същински комфорт докато отиват към плажа. 

 

Дамски спортни обувки

Трендът с равните женски обувки е много силен и в спортната си насока. Това е така, защото спортната култура все повече се завръща в градската среда, а оттам и дамската мода белязана от спорните вдъхновения. В този смисъл, класически дамски кецове или платненки, с удобна линия, в неутрални светли цветове, са топ за идващото лято.  Тях  можете да съчетавате спокойно с различни небрежни панталони или дълги рокли, за да се разхождате в квартала, в двора, да правите разходки до интересните забележителности и паркове в града. 

 

Тайната на равните дамски обувки се крие в тяхната нормалност. При тях се търси естествената връзка между женски крак и материята, за да се получи удобство, комфорт, да се подчертае чистата фигура на жената. Равните дамски обувки не преминават границата на суетата и затова са много удобни и подходящи за ежедневието. Това не значи, че те не са красиви, напротив, дизайнерският размах е силен и подчертан, и се намесва с оригинални художествени идеи, въплътени в материята на обувките. Направете вашия избор!