Раници Under Armour

Posted by admin 22.09.2020 0 Comment(s)

Правилно подбраната раница трябва да ви „прегърне“. На първо място, раницата трябва да изглежда добре и в същото време да съответства на стила на дрехите ви, на фигурата ви и на общия ви имидж. Една модерна раница Under Armour ще бъде чудесен аксесоар, който ще допълни вашия външен вид. С този пост ще ви дадем повече информация за характеристиките на тези американски тренировъчни раници.

 

 

Анатомичният (или ортопедичен) гръб обикновено има подобрена вентилация и е по-удобен за носене на тежки предмети или ходене дълго време. Когато избирате такава раница, лумбалната част на колана трябва да е на разстояние 1-3 см от задната страна, но не повече. Ако цялото натоварване е бъде върху лумбалната част на гръбначен стълб бързо ще се уморите. Подплатен гръб е удобен поради плътното си прилягане, но не трябва да се губи способността за вентилация, за да не се потите.

 

Обикновено гърбът е направен със специални мрежи и фини тъкани, поради голямата обща повърхност, което позволява на тъканта да изсъхне по-бързо и предотвратява хлъзгането. Съвременните раници Under Armour се изработват от високкачествени материали, които са устойчиви на абразия и изпълняват добре функциите си.

 

Каишките на тези американски раници също са важен елемент! Изберете каишките с форма на полумесец и S-образна форма. За сравнение, обикновените раници на по-нискокачествени марки могат да са неудобни и нетрайни. Когато избирате раница за вас, подплънките на презрамките трябва да са меки, покрити с дишаща материя от вътрешната страна, а ширината им трябва да бъде около 6-7 сантиметра.

 

Също така, материалът на тези раници е направен от здрава материя, обикновено импрегнирана с водоустойчив полимерен филм. (Това предпазва вещите при валежи, но това не означава, че раницата Under Armour може да бъде оставена на силни валежи). По правило това са варианти и комбинации от найлон, полиестер, таслан и други.

 

Можете да удовлетворите всички тези изисквания, когато пазарувате такива раници от лицензираните физически и онлайн магазини. Дизайнерите на фирмата не само следят отблизо новите модни тенденции, но и ги създават! Постоянно актуализираните колекции, както в дрехите, така и в аксесоарте на марката Under Armour, могат да задоволят вкуса на всеки модерен и практичен човек.

 

Онлайн магазите предлагат богата гама от маркови раници за мъже и жени Under Armour, които се отличават с уникалния си стил и дизайн, което ги прави разпознаваеми и популярни.