Пролетни дамски обувки

Posted by admin 11.05.2019 0 Comment(s)

От пешеходни пътеки, през молове, до административни сгради, модерните пролетни дамски обувки постоянно събират погледите, носени върху краката на очарователни млади момичета. Те са придобивка, с която дамите изглеждат едновременно елегантни и безмилостно красиви.

 

Модните експерти заявяват, че класическите токове, с отворени пръсти или пети, правят своето тържествено завръщане. Смята се, че обувките в ярки цветове, изработени от кожа, лак или велур с дискретно вградена платформа и висок тънък ток, имат силата на замаят главата на всеки мъж.

 

Магнетичните пролетни обувки изминават дълъг път, за да се превърнат в един от най-търсените видове обувки и все още управляват модната сцена. Дизайнерите извличат максимална полза от тази възможност и ги смесват с различни декорации, но се опитват да запазят класическия им стил. Повечето от тези обувки и днес запазват оригиналния си, класически облик, като същевременно дават силно впечатление за съвременен шик.

 

Отворени на пръстите или петите, с цялостна или частична перфорация, изработени от един и същ или няколко материала тези обувки се съчетават лесно с всички формални и небрежни елементи от дамския гардероб за топлите месеци. Произвеждани от кожа с декорации от дантела, деним, лен или друг прохладен, ефирен текстил, пролетните обувки с токчета винаги карат мъжете да обръщат глава за втори и дори за трети път.

 

Същото се отнася и за моделите дамски обувки с платформа или дамски обувки с цялостно удебелена подметка. Отворените пръсти на обувките излъчват несравним сексапил, който е чувствен и възбуждащ. Притежаването на перфектният чифт е половината от удоволствието. Важно е обаче да имате и правилните аксесоари.

 

Чорапогащите, носени с тези обувки са спечелили признание за аксесоар, който създава класически, непрехден външен вид. Те изглеждат красиви, когато се носят заедно. Непрозрачни монохромни или фигурални чорапогащи или чорапи, сдвоени с такива обувки, е вечна модна тенденция, уважавана от всички модни дизайнери.

 

Един съвет – прозрачните чорапи или чорапогащи, не се комбинират с обувки с отворени пръсти. Тази малка грешка модните дизайнери никога не я допускат. Винаги, в името на модата, следва да се носят чорапи, които имат дантелена текстура или обикновени, непрозрачни чорапогащи. Това наистина буди интерес и носи висока степен на загадъчност.

 

Добре е да знаете, че обувките с отворени пръсти са изключително гъвкави. Не е нужно да отговаряте на определен стил, нито да носите чорапи през цялото време, за да завършите външния си вид. Можете да ги носите със или без чорапи. Това зависи до голяма степен от ситуацията и от случая, в който трябва да присъствате. Има още едно правило, според което ако сте облечени с блуза или рокля с презрамки, нямате нужда от чорапогащи, а ако горната дреха ви е с ръкави, то е добре да сложите и чорапогащи.

Когато купувате чорапогащи, е важно да имате предвид, че тъмните цветове изглеждат перфектно с пролетни токчета. Можете да изберете да носите черна рокля с черни чорапи и черни обувки с отворени пръсти. Това изглежда елегантно и изтънчено.