Предложения за мъжки летни обувки

Posted by admin 13.06.2019 0 Comment(s)

Лятото е тук, така че нека разгледаме най-интригуващите предложения за мъжки летни обувки, които ще са хит сред модно настроените мъже. Лятото в по-голямата част от времето ни кара да бъдем по-свободни в облеклото, така че дори и преднамерено официалните мъже могат да се отпуснат малко и да намерят топ идеи за обувки, които ще са удобни, стилни и приятни за носене.

 

Хибрид маратонка-сандал 

Изключителен хит на пазара са обувките за мъже, които съчетават формата и структурата на маратонките, с класически елементи от сандалите. Тази хибридна техника използвана по правилен начин, с подходящата материя и цвят, се превръща в страхотно предложение за лятото. Обикновено тези модели са в по-неутрал цвят, тъмно сиви, черни, кафяви, нюанси, които не бягат от стилната линия, за сметка на чисто спортното излъчване от формата на обувката.  Много подходящи за ежедневието през лятото, за излизания навън в свободното време и за многобройно съчетания с летни дрехи.

 

Анатомични мъжки сандали от естествена кожа

Българските мъже много дълги години избягваха сандалите изобщо, но сега предложенията са толкова стилни и удобни, като добавим и нужния елеганс, то тенденциите се променят. Един страхотен хит за лятото са анатомичните мъжки сандали от естествена кожа. Изкушаващ черен цвят, тъмно сиво, синьо-сиво, кафяво. За всеки вкус има модели, които са страхотни за официални събития, но и за по-неформални излизания. Стига всичко да бъде добре съчетано с мъжкото облекло.

 

Анатомични мъжки чехли от естествена кожа

Това са чехли вън от клишето. Страхотно излъчване, множество внедрени екстри за по-добър ефект при ходене. Екстрите се изразяват в гъвкавост на материята и еластичност, почти съвършено оплътняване между ходилото на крака и подметката, антиалергична повърхност, материя против изпотяване и неприятна миризма. Модната линия следва елегантните неутрални и тъмни цветове – тъмно синьо, сиво, черно и др. Тези чехли позволяват дълго ходене без странични ефекти за ходилата.

 

За спортно настроените мъже има възможност да се избяга от клишето на маратонките, за да се завърнат в лекото, спортно и класическо усещане от модерните полукецове (платненки). Има решения в най-различни цветове, дънкови модели, черен монохром, червено, зелено, синьо; всичко, което ви харесва и което може да бъде следващите вашиудобни мъжки летни обувки.