Правилно ли избираме аксесоарите си

Posted by admin 09.02.2019 0 Comment(s)

Да изберем подходящите аксесоари към тоалета ни на пръв поглед изглежда лесно, но понякога не е. Различни материи, форми и цветове, които трябва да се комбинират по начин, по-който да изглеждаме добре. Правилото, че чанта и обувки трябва да бъдат в един и същ цвят, отдавна не е модерно, но дори и да беше, това съчетание не винаги изглежда ок. Пролетните и летни визии позволяват носенето на повече цветове, което сега е модерно, а те винаги изглеждат свежи и интересни. По този начин и различните чанти и накити с нестандартен дизайн могат да ни направят да изглеждаме по-младолики. От друга страна, семплите аксесоари подчертават фигурата ни, така че в крайна сметка изборът зависи от нашия външен вид и нашето излъчване.

 

Както и при дрехите, така и при аксесоарите, модните тенденции се менят всеки сезон. Важното е да изберем това, което ни отива, но и да бъде стилно и красиво. Актуалните аксесоари тази година наистина се предлагат широк спектър за всеки повод и вкус – от малки и стилни чанти до големи и цветни. 

 

Често обаче, много жени допускат грешки в комбинирането на аксесоари и се стига до двете крайности: едната е прекалено минималистичната визия с еднакви по цвят аксесоари, а резултатът от другата е пълен кич с много и неподходящи спрямо облеклото и помежду си аксесоари. Разбира се, няма нищо забранено, ако така се чувстваме добре, но все пак е добре да се поглеждаме в огледалото, за да сме убедени дали наистина искаме изразим себе си по този начин, ако цветовете и кройките не си подхождат.

 

Що се отнася до летните модни тенденции, разнообразието определено е много голямо: огромен избор от чанти в свежи цветове, малки стилни клъчове, разнообразие от велурени и перлени колиета в различни стилове, които определено са хит.