Правилният избор за мъжки летни обувки

Posted by admin 08.07.2019 0 Comment(s)

От градските улици през летния спорт, почивките извън града, мъжете също трябва да намерят своите обувки за през лятото. Обувки, които изискват две думи прикрепени към тях: комфорт и стил.

 

Досущ както зимата, така и лятото идва със своите изисквания за мъжки обувки. По-леки материи, вентилация, функционалност и правилен избор за настилките. Лятото предполага много по-разнообразни дейности от зимата и всяка една среда изисква точната обувка за конкретната настилка. Затова нека се насочим към мултифункционалните.

 

Мъжките маратонки са класиката всяко лято, а с тях можете както да се разхождате по градските улиците, така и да минете през парка, през гориста местност, да излезете на кафе, без да мислите какво може да се случи на краката ви, защото знаете, че те са в прегръдката на здрави, красиви и сигурни маратонки. Изненадващо или не, това лято предложенията с по-малко. Моделите са по-ниски за сметка на по-висока подметка тип кецове. Има и интересни високи сникърси, които много наподобяват дънкова материя, но всъщност за от лека и ефирна материя, антибактериални стелки и с добро проветрение на краката.

 

Маратонките не са подходящи за вечерта, когато мъжът трябва да е по-елегантен. В зависимост от събитията, които ви чакат през лятото, можете да изберете различни видове предложения, хитове на пазара за това лято. Например мъжките ескадрили са отлично решение за една неформална разходка по заведенията на центъра. Цветовете на еспадрилите това лято са неутрални, леко пясъчни, бежови, бели – страхотна плетка за страхотни съчетания.

 

При положение, че не искате да сте много официално, но все пак трябва да не сте прекалено в спортната линия, има страхотни предложения обувки хибрид. Те са съчетание от спортен дъх на обувката, но и с официална форма, която придава елегантност. Ако пък това ви се струва прекалено за вас, лоуфърите и оксфордките са отлични модни решения за обувки, които да съчетаете с по-официално облекло. Изборът е във ваши ръце, а лятото ви очаква!