Правила за високите ткочета

Posted by admin 15.08.2019 0 Comment(s)

Високите токчета са нещо прекрасно и всяка една дама би искала да може да ходи на тях. Поради тази причина ви представяме няколко стъпки, с които ще можете да ходите с лекота на високи токчета и да изглеждате великолепно.

 

Правене на малки крачки

Правете малки крачки и не сгъвайте коленете. Ако сте свикнали да ходите бързо, то на токчета трябва да ходите бавно и ефирно. В противен случай походката ви ще изглежда неестествена.

 

Стъпвайте първо с петата

Петата да бъде водеща във вашата походка. Тя дава опора и няма как да паднете. При следващата крачка първо отлепете петата, все едно се повдигате на пръсти.

 

Вървете изправени

Правилната стойка е характерна за успешните дами, така че ако искате да изглеждате чудесно, изпънете раменете и вдигнете брадичка. По този начин коремът ще се прибере и ще изгледате по-слаби.

 

Права линия

Ходете в права линия. Върховете на обувките трябва да са по-навътре и слагайте един пред друг краката, като моделите. Тази техника изисква доста практика, но със сигурност ще съберете всички погледи.

 

Тренировка в къщи

Тренирайте вкъщи с обувките като ги носите с дебели чорапи, за да ги отпуснете. Също така, научете се да ходите и при стълбите. При слизане, слизайте с целия крак, а при качване – на пръсти. Изберете качествени и удобни стелки, може и да са от силикон, за да се чувствате удобно и за да не ви болят краката.

 

Стоене на токчета

Трябва да можете да пазите равновесие и като сте на токчетата. Стойте на един крак и после сменете при умора. Така че усвоите чувство за баланс и няма да има комични ситуации навън.

 

Почивайте си

Почивайте си, но без да сваляте обувките. Уморените крака се подуват и после може да не можете да обуете отново обувките.

 

Правилния размер

Не носете тесни обувки. Това ще съсипе краката ви. По-добре да си харесате нещо друго, отколкото да измъчвате краката си.