Поп култура в модата през тази година

Posted by admin 02.03.2019 0 Comment(s)

Измислете си нов дрескод, някой малко по-семпъл и класически, защото тази година поп културата яко влиза в модата. Всъщност, това, което се опитваме да ви обясним и поясним е, че аксесоарите този сезон са супер ярки, шарени, пластмасови, миришещи на дъвка и почти с балончета като на любимата ви газирана напитка. Всичко това е просто супер, но няма как да го носите с твърде ексцентрични дрехи. А какво точно ще се случи с аксесоарите тази година и как те ще са заимствани от поп културата, ще разберете още сега.

Стара чанта, ама лачена…

Новите дамски чанти наистина са лачени, ама не е като да трябва да носите стари модели, а просто да заложите на нещо ретро и красиво. Имаме предложение за всички вас: черна лъскава кожа или ярък неонов лъскав материал в стил мешка, защото това е най-популярната форма сред всички модерни дамски чанти на сезона.

Анимация и комикси

Ако си имате любим Марвъл герой, е твърде вероятно да го срещнете върху някоя от последните модели дамски чанти за сезона. Цели сценки ще бъдат изрисувани и по големите оувърсайз дамски чанти, които са не по-малко актуални и през тази година.

Обувките на Spice Girls

На всяка една от момичета – изисканите обувки на високи токчета на Виктория, спортните маратонки за тичане на Мелани С, нелепите платформи и змийска кожа на адашката й Б, огромните дебели токчета, закачени на бели боти на Ема и естествено, супер секси обувки в ярък цвят на Гери Халиуел. Всичко това е модерно и ще присъства и във вашия гардероб.

Големи гердани, малки шалчета

Дори комбинирани заедно те ще седят просто великолепно! Помислете си дали да не ги съчетаете и с някои от споменатите по-горе дамски обувки и дамски чанти. Няма да сгрешите.