Полезни съвети за стилна визия

Posted by admin 12.01.2019 0 Comment(s)

Знаем, че независимо от възрастта, всички жени искат да изглеждат стилни и привлекателни, затова в тази статия ще ви дадем ценни съвети, с които можете да постигнете перфектната визия.

 

Полите

Можете да издължите фигурата си с пола, но не каква да е, а тип молив с висока талия и дължина до коляното. Избягвайте крещящите цветове.

 

Панталоните

Ако предпочитате да носите панталони, залагайте на едноцветни модели, но без декорации, тъй които са много по-стилни. За акцент може да използвате красив колан.

 

Комбинациите

Класическия стил винаги може да бъде освежен с по-ярки цветове. Но е много важно да се спазва правилото да не се използват повече от три цвята в дадена комбинация.

 

Цветовете

Изборът на цвят до голяма степен зависи от  типа кожа, цвят на косата и цвят на очите. Затова е важно да се подберат правилните цветове. И все пак е добре да избирате пастелни и неутрални, които лесно се съчетават с други и подхождат на почти всички. Такива са бялото и сивото, слоновата кост, бежовото и светлокафявото. 

 

Удобните обувки

Ако с високи токове изпитвате неудобство и рядко ги носите, защо ги купувате? Заложете на обувки със средна височина на тока, които можете да носите на само по специални поводи, но и в ежедневието. Пак ще бъдете стилни, но по-важното е, че ще се чувствате комфортно.

 

Аксесоарите

За разлика от дрехите, които е добре да бъдат класически, аксесоарите може да бъдат по-провокативни. За акцент към облеклото винаги може да сложите ярки обувки, стилна шапка, голяма брошка или масивно колие.

 

Запомнете

Дълбоките деколтета и късите поли съвсем не са стилни, а изглеждат евтино;

Дрехите с надписи са дрехи за тийнейджърки;

Научете се да прикривате недостатъците си без да носите твърде широки дрехи. Те ви правят да изглеждате като жена без вкус.