Полезна инормация за обувките

Posted by admin 21.03.2022 0 Comment(s)
Правилният избор на обувки, носи след себе си много последици. Обувките ще направят фигурата, визуално да изглежда по-слаба и висока, а бизнес костюма или роклята, ще създадат впечатление за изисканост. Неправилно подбраните обувки, като сандали или ботуши, могат да съсипят и най-красивата и изискана визия – краката ще изглеждат по-пълни и къси, пропорциите на тялото ще изглеждат нарушени, а баланса в цялостния външен вид, със сигурност ще пострада. С правилно подбрани дамски обувки, можете да подчертаете фигурата си и да създадете красив и хармоничен външен вид. 
 
 
В зависимост от височината, килограмите и други физиологически характеристики на тялото, изберете обувки, като се основете на следните препоръки:
 
Жени с нисък ръст- ако искате да изглеждате малко по-високи, тънки токчета до 8см, ще ви помогнат да достигнете желания ефект.
Пухкави красавици – за вас дами, не се препоръчва да носите високи и тънки токчета. Изберете по-дебел ток, който не е по-висок от 5-8см.
Слаби жени с по-пълни крака- никога не избирайте напълно отворени или напълно затворени обувки. Изберете междинен вариант, който по възможност да бъде с вертикални декоративни елементи.
 
Вземете под внимание дължината и стилът на тоалета – материя, цвят, наличие на декоративни елементи. Не забравяйте, че къса, лятна рокля, комбинирана с груби ботуши, които са до средата на прасеца са от категорията на модерните експерименти, които са в бунтарски стил, но не всяка комбинация от този тип изглежда добре.
 
Обувки без ток – те са идеален спътник за следните тоалети: /панталони до глезена, или малко по-късни (тип 7/8), рокли и поли над коляното. Можете да изберете обувки с равна подметка.
 
Нисък ток (до 2см) – този вид обувки са удобни за ежедневна употреба. Съчетани с костюм, също изглеждат много добре. Също така са и много удобни.
 
Висок ток – не забравяйте, че постоянното носене на високи токчета, могат да доведат до здравословни проблеми. Изглеждат много добре, комбинирани с дълга, вечерна рокля. Къса или мини пола, съчетана с високи токчета може да донесе негативни впечатления в околните. За това по-добре не изпробвайте тази комбинация.