Подготвяме дамски чанти и дамски обувки за пролетта

Posted by admin 20.02.2019 0 Comment(s)

Пролетта е прекалено близо, за да се оправдаваме с ниските температури в момента и да си спомняме за тези оправдания след време, когато видим, че в гардероба ни липсват актуални дамски чанти и дамски обувки. Особено ако се имаме за модни икони, за принцесите на модата от квартала…Ето че е време да се запознаете с последните тенденции в областта на пролетните дамски чанти и дамски обувки за годината, кокони:

Куфар ли, е пазарска чанта ли…

Не се знае какво точно е това, но побира колкото куфар и е безформено като пазарска чанта. В общи линии това е модна линия, следвана от много дизайнери, така че не се чудете, ако видите нещо подобно сред тазгодишните пролетни дамски чанти. Грабвайте, модерно е!

Неоновите боти

Пролетта отдавна е белязана от бляскава слава на модерните дамски боти. Истината е, че с боти можем да ходим почти през цялата година. Ако материята го позволява, дори и през лятото. Що се касае до пролет тази година, мода ще са ярките неонови боти, с които ще ти се ще да отидеш не на клуб, а направо в бъдещето…

Дамска чанта лодка

Помните ли я? Да, тя бе модерна преди около 20 години, но ако още пазите такива модели в гардероба, не ги хвърляйте, те ще са супер модерни напролет. Да не говорим, че са супер интересни с миналогодишните ресни и бляскави мотиви.

Бродерия и текстил

По пролените дамски обувки – даже най-елегантните дамски обувки на висок ток и спортните кецове – ще видите бродерия от изключително висока класа, неподправен кокетен стил и най-вече  с характерната за висшата мода безупречна изработка. В тази връзка, внимавайте какво ще подберете, ако и вие ще се спирате на бродерия, защото имитацията на такива орнаменти бързо проличава.