Плисетата и как да ги носим?

Posted by admin 03.05.2019 0 Comment(s)

Това може би е една от най-нежните и романтични тенденции на новия пролетен сезон. Забравете клишето, че плисираната пола присъства само в гардероба на ученичката.  Днес роклите и полите, които на нагънати носят своя чар и помагат на жената да изяви своята женственост.

 

Плисирането първоначално се е използвало само за шиенето на домашни дрехи.  Първите дами, които се осмеляват да го носят навън са АйседораДънкан  и Сара Бернар.

През новия пролетен сезон дизайнерите представят своите творения и то плисирани творения. Те ще променят завинаги начина, по който гледаме на тези дрехи и със сигурност ще ни накарат да ги носим доста дълго време.

 

Тенденцията позволява да се носят разноцветни модели. Можете да срещнете и такива, които леко са накъдрени. По този начин те съвсем фино напомнят за епохата на Романтизма.  В този тренд имате пълна свобода. Позволено е да носите многопластови или асиметрични, та дори и от тюл – плисираните поли със сигурност не могат да бъдат ограничени, щом стане дума за разнообразие.

 

Как и къде можете да носите тази тенденция? Отговорът е навсякъде. И като казваме това наистина имаме предвид навсякъде – работа, вечеря, разходка или просто лежерен уикенд.  Вижте и различните начини, по които можете да носите плисирана пола в офиса,  на вечеря или разходка.

 

1. За офиса:

Можете да съчетаете плисирана пола с ефирна риза. Не забравяйте, че обувките трябва да са елегантни и на ток. За завършек добавете елегантно сако и черна чанта.

 

2. На вечеря

Този повод не изисква твърде официален стил.  Можете да замените ризата от офиса с риза с дълги ефирни ръкави и да добавите красив часовник.  И тук обувките на ток и сакото ще бъдат вашия завършек на тази вечерна визия.

 

3. На разходка

Тъй като, това е изцяло неформален стил можете да комбинирате плисираната пола с тениска, кецове и спортна чанта.