Плетените обувки са хит!

Posted by admin 17.04.2019 0 Comment(s)

Ако с опитвате да разберете кои обувки ще бъдат актуални през предстоящия пролетно-летен сезон, ще бъдете развълнувани да разберете, че плетените обувки от ракита,ще бъдат най-горещия летен хит тази година. Макар, че досега те се смятаха за обувки, с които можеше да се ходи на плаж, на басейн или туристическа обиколка на морски дестинации, тази година ситуацията се очаква коренно да се промени.

 

Дълго време всички ние сме обсебени от плетените чанти. Малки, кръгли, с принтове, едноцветни или в различни цветове, висящи на рамото или държащи се в ръка, плетените чанти носят духа на лятото и са изключително леки и удобни. Разбира се, ако имаме нужда от една чанта за лятото, то тази година чантата от ракита е истинския победител!

 

След като зимата си отива, вече е време да завладеем да подарим удобство и лекота на нашите крака с модерни плетени обувки. Няма съмнение, че това ще бъде следващата лятна тенденция, която е съобразена и с еко-тенденцията да се избягват синтетични изделия и такива, чието производство замърсява околната среда.

 

Носете ги не само от 9 до 5, но и по време на вашите разходки, уикенди и празници! Те могат да са ваш верен спътник, когато излизате по магазините или във вечерните ви изяви.

 

По всичко личи, че плетените обувки тази година няма да бъдат избор изключително за почивки или разходки по плажа. Много марки в момента работят за създаването на такива обувки, подходящи за офиса,за разходки из града или за посещения на галерии.

 

С платформи, ниски, с каишка на глезена, мулета, с високи или ниски токчета, сандали, чехли и т.н. плетените обувки от ракита се предлагат в естествени или подобрени цветове. Те се предлагат в пастелни или интензивни цветове и дори в комбинация от естествени и черни нюанси, което ги прави стилни и изискани. С такова разнообразие от предложения в магазинската мрежа окончателното решение става наистина трудно!

 

Плетените обувки са перфектен избор за нашите летни комплекти и разбира се най-подходящия вид обувки за вашата любима лятна бяла рокля за лятната отпуска!

 

Не ги пазете, само за куфара си, обаче! Комбинирайте чифт плетени обувки с дънки и бял топ или риза или ги носете с дълга черна или флорална рокля. Подходящи за всякакви поводи, тези обувки отговарят дори на по-класически тоалети и са подходящи за вашите бизнес задължения. Комбинирайте ги например със синя молив пола и риза.

Плетените обувки с висок ток в пастелни тонове, могат да се впишат в широка гама от тоалети. Носете ги с мини рокля в пастелни нюанси от шифон и блестете във вашите вечерни изяви.

 

Комбинирайте платформи или плетени обувки с квадратен ток с дънки или дънкова рокля за проста, но нетривиална визия или пък с бели дрехи за игрив ефект и ги носете навсякъде от сутрин до вечер.