Платформи

Posted by admin 08.09.2019 0 Comment(s)

Обувките с платформа през последните години  заслужено заменениха убийствените тънки токчета, които са като кама за петите и започнаха да се носят много поради тяхното единно дъно и дариха дамите с елегантност и комфорт. 

Най-новият елегантен начин да ги носите:  Платформите комбинирани с контрабандни, милитъри панталони или тип звънец са идеална комбинация, тъй като те създават впечатление за по-висока и стройна фигура. Поставете  тъмносиво с вашите тесни прави джинси над коляното и ги комбинирате с просторни кафтани или ризи за Boho въздух. 

Най-новият секси начин да ги носите:  Това е планът, който се вписва идеално с макси рокли и мини поли. Предпочитани са драперии или флорални мотиви за най-романтичните визии. За коктейл или светско събиране заложете на закачливи рокли и тесни мини поли. Заложете на платформи  с животински мотиви и мини пола, която се комбинира идеално с черна блуза и бялo яке. И бъдете изкусителката на събитието!

Най- новият готин начин да ги носите:  Ако сте с по-небрежно стил, можете да изберете шорти и създаване на инвентар, който да излъчва увереност. Облечете любимите си бойфренд шорти с парен ефект и бяла ризка с изрязани щампи или със стара дантела и обуйте черни платформи. Добавте и една Панамска шапка, както и модни бижута за изисканите ви изяви, и... вие сте готови да отидете и да откраднете всички погледи!