5 Модни идеи в синьо

Posted by admin 15.03.2019 0 Comment(s)

5 Модни идеи в синьо, откраднати от последната Седмица на модата в Париж

Седмицата на модата в Париж мина не просто успешно и шеметно, но и синьо…Да, оказа се, че през най-модерния период от годината за Париж манията по синьото превъзмогна дори конкуренцията на жълтото, който цвят, както знаете, е сред най-популярните през пролетно-летния сезон. Ние поразгледахме сините комбинации от Седмицата на модата в Париж и откраднахме няколко идеи от там. Решихме да ви ги споделим, за да ги приложите в предстоящият топли дни…

Синя ефирна рокля с високи обувки на платформа

Говорим за огромна платформа и за много ефирни дамски рокли. В  повечето случаи това са прозрачни материи тип мрежа и те се съчетават с много допълнителни горни пластове във визията. Например, добавете вълнени дамски сака и дамски тениски…

Сини маратонки с деним визия

Изцяло деним визията е супер актуален вариант за целия ден. Заложете на деним дамски рокли или на пролетни дамски якета от деним с къси панталонки в дънков цвят и високи ботуши от плат.

Сини мокасини и сини пластмасови дрехи

Последните са повече от модерни за предстоящия пролетно-летен моден сезон. Ние ви предлагаме да заложите на варианта с лъскави кожени дамски поли и пролетни якета от найлон или тип бомбър.

Сини дамски сака с копринени дамски ризи

В синьо сако и с бяла или екрю риза можете да отидете на работа, да изкарате целия ден така и дори да не е нужно да се връщате до вкъщи, за да се появите в същия този вид и на среща с приятелки или любимия мъж.

Сини дамски поли – дълги – с къси топове на ресни

Основното в случая е да подберете правилната материя за полата. Заложете на велур или кадифе, защото тази година те ще са тотален хит.