Patrizia pepe обувки

Posted by smelio 06.12.2021 0 Comment(s)

От най-модерните маратонки до най-женствените дамски обувки на ток, чувствени ботуши над коляното, обувките на Patrizia Pepe са същинския път към индивидуалност и идентичност. Универсални, женствени и рок-шик, те са предназначени за дните от работното ежедневие или най-бляскавите официални вечери благодарение на богатия избор от стилове.

 

Компанията е създадена през 1993 от на Патриция Бамби, която поема творческата дейност и Клаудио Ореа, който се занимава с бизнес делата. Творческата среда на Флоренция предразполага за създаването на марка, която е насочена към съвременната жена, така че да подчертае нейната  чувственост, изградена от контрасти и противоположности.

 

От създаването на марката до днес дамите от цял свят могат да избират не само Patrizia Pepe обувки, но и облекло, аксесоари, дамски чанти.  Жените разпознават в марката безпроблемното съчетание на ежедневната практичност с блясък за всички онези важни моменти, от сутрин до вечер, благодарение на двойната гъвкавост на колекцията и изрязаните силуети.

 

Компанията следва идеята за създаването на новата жена, нашата жена: чувствена, смела и осъзната. Съзнавайки собственото си тяло, тя преследва холистична визия за благополучие. Иронична и градска, тя обича да експериментира. Тя размахва силен, независим дух и е идеалист. За кратко време Патриция Пепе доказа, че е способна да създаде емблематични обувки, които можете да избирате за различните поводи и за съчетание с вашия индивидуален дамски стил. 

 

Бележка: снимката не показва модел на patrizia pepe обувки. В нашия продуктов каталог можете да намерите най-различни дамски обувки, които са оригинални, автентични, качествени и отразяват търсенето на най-различни решения от страна на съвременната жена.