Открояващи се тенденции

Posted by admin 07.06.2019 0 Comment(s)

Както вече споменахме и в други публикации, тази година известните дизайнери наблягат на нестандартното и яркото. Основният цвят при дамските колекции е черният, но той се комбинира с други разцветки. Популярни са също така зеленото, ярко червеното, тежкото бордо,  и наситеното електриково. А ето и някои от най-открояващите се тенднеции:

 

Дамските обувки без токчета или така наречените балетки покриват наистина широк спектър - от черен велур до модели с остри връхчета. Някои от тях са изработени от кожа, напомняща на тази на питон, има видима асиметрия в средата, както и декорация със сребърен цвят.

Класически дамски обувки – те са с черен цвят и квадратно токче. Актуални са и червените модел, като тук отново се използва велура, който е изрязан отпред.

Лачени обувки в сиво, с бродерии и каишка. Техните токчета са малко по-високи и с плавно преминаващи ръбове.

А за есенният сезон се подготвят миксове на мокасини със спортни обувки.

 

Други дизайнери доста са се отклонили от обичайните еднакви линии и лъскавите материи. Те предлагат на маниачките на обувки изключително интересни  колекции като например:

Стил Дивия запад. Каубойският стил е представен от малка пета и остър връх. Тези модели дават на нежния пол много съблазнителен вид.

Сандали, които ще се харесат на много жени. Те са разнообразни, с плосък език, токчета от 0.5 до 10 см има и платформи.

Класическите дамски обувки са от естествена черна кожа и украсена умерено. Токчето е с дължина до 10 см.

Спортни обувки (маратонки) - идеални за попълване на женския гардероб. Има такива с пайети, мъниста и бродерии.