Още за белите маратонки

Posted by admin 09.06.2019 0 Comment(s)

Търсите маратонки, които да отиват на ежедневно облекло и да са подходящи за него и вече сте на лов за следващите бели маратонки, сникърси или каквато и да  е обувка, стига да бъде в бяло. Няма да сгрешите с този си избор. Бялото винаги ще бъде на мода, а за белите маратонки винаги има какво да се каже.

 

Може би се чудите какво толкова може да се каже за белите маратонки, та те са просто маратонки, с гумени подметки, които се стягат с връзки.  И все ще се съгласите, че красивите бели маратонки на известни марки винаги ще бъдат хит. Новите предложения са с класическата гумена подметка, найлонова повърхност, а над нея велурени линии, които покриват основата.  Също много популярни и модерни са белите кожени сникърси, които отново идват като предложение от известна марка.  Ще се съгласите, че големите марки обичат да си играят с материите. Иначе нямаше да има бели маратонки, но от велур.

 

Съществуват сникърси, които са адски бели. Толкова се бели, че ако ги видите на снимка, няма да можете да разграничите границите им от фона.  Винтидж маратонките са нещо, което също върви ръка за ръка с новия тренд на белите маратонки.  Те са основно доказателство, че хората не са загубили склонността си към традицията и качеството на марката. Но също така показват, че хората са се научили да комбинират традиционното с модерното.  Добрата цена също помага за това успешно съчетание.  Модерното намира своята интерпретация във високите бели кецове или ниски бели маратонки, които са подходящи за всякаква спорта дейност като тичане, каране на колело, дълги разходки, а защо не и поход в планината.

 

Каквито и стил да изберете на белите маратонки, то вие няма да сгрешите. Те са създадени, за да изразите себе си с тях, така че не се бойте да експериментирате.