Ортопедични обувки Scholl

Posted by admin 18.05.2021 0 Comment(s)

Защо не трябва да пестите от обувки?

 

Когато купуваме евтини обувки, често се оплакваме, че маратонките, обувките или ботушите „не оцеляват“ до следващия сезон, принуждавайки ни да си купим друг чифт, а след това още и още... Всъщност всичко това би могло да бъде избегнато, ако първоначално бяхме избрали висококачествени обувки. Това няма да се случи, ако вашия бюджет ви позволи да инвестирате в чифт ортопедични обувки на утвърдена фирма като Scholl. Да, струва няколко пъти повече, но тяхното удобство ще ви накара да забравите за платената сума.

 

 

Защо е важно да купувате качествени обувки?

 

Да, разбира се, за цената на един чифт висококачествени обувки можете да закупите 2-3 чифта fj бюджетен магазин. Но дали покупката оправдава парите ви?

 

Висококачествени обувки са гаранция за здрави крака. От предимствата на евтините обувки купувачите отбелязват само относително ниската им цена.

Оригиналните обувки Scholl са направени, като се отчита натоварването, което дава възможност за максимален комфорт за краката.

 

Най-важната причина да изберете качествени ортопедчни обувки е здравето на краката ви. Производителите на такива обувки използват само естествени материали и висококачествени елементи за декорация, което позволява на краката да дишат, предотвратява неприятните миризми, деформацията на отделни части от крака и кожните заболявания.

 

Квалифицирани служители участват в производството на всеки чифт от тези висококачествени обувки, така че няма да видите изкривени или прекъснати шевове. Този фактор влияе значително и върху състоянието на краката. Високата цена също е вид индикатор, защото един висококачествен чифт може да замени от 2 до 4 чифта по-евтини обувки.

 

 

Ортопедичните обувки помагат на краката ви да се чувстват комфортно през целия ден

 

Специално проектираните обувки Scholl са ежедневни неусложнени, но ефективни здравни грижи. Признаци на качествени ортопедични обувки са:

  • опора и разделител на пръстите поддържат пръстите в нормално положение за ходене;
  • опората на предното стъпало поддържа предната част на крака, подобрява кръвообращението в мускулите;
  • надлъжна опора на свода поддържа естествената дъга на стъпалото, осигурявайки комфорт и баланс;
  • специална депресия за петата го поддържа в нормално положение, намалява натоварването на глезенната става и повишава стабилността на стъпалото при ходене;
  • опората на външния ръб на стъпалото поддържа правилната позиция на стъпалото при ходене и намалява натоварването на мускулите на краката.

Ортопедичните обувки помагат да се „запазят” симптомите на плоско стъпало, които вече са се появили, а също така помагат да се предпазят ставите и гръбначния стълб от удари и статични натоварвания.

В онлайн магазините има широка гама от размери, модели и цветове, които ще ви позволят да намерите подходящия чифт обувки.

Препоръчително е да решите какъв дизайн обувки да купите, в зависимост от индивидуалния ви стил и вкус. Надяваме се, че нашите съвети ще ви помогнат да направите правилния избор.