Онлайн проектиране на обувки

Posted by admin 12.03.2019 0 Comment(s)

Ако искате да проектирате ваши обувки сами, е добре да знаете, че това е чудесен начин да покажете творчеството си, както и естетическите ви виждания. За да започнете, е добре да знаете, че когато сте онлайн, вие не ги проектирате от самото начало. Те вече са направени, но имате много опции за персонализиране - ефектът е такъв, че те могат да са напълно в синхрон с вашия вкус.

 

Влезте в уеб сайта на компанията, от която искате да направите обувки

Изберете обувки по ваш стил - токове, платформи, с равни подметки и т.н. Обикновено те се предлагат от обичайните материали за производство на обувки. След като направите вашия избор, ще има възможности за персонализиране.

 

Ширина на обувките

Имате тесни или широки крака? Е, почти всеки избран от вас стил ще има среден, широк и тесен вариант на всички уебсайтове на марки за обувки, така че не трябва да се притеснявате за това!

 

Измерете крака си

Разгледайте своя размер, докато проектирате собствените ви обувки в уеб сайта. Едва ли има шанс да не намерите размера си. Например, може да намерите раздел, включващ стилове, предназначени за големи размери. Нормалният диапазон е между размери 37 и 41 за дамските обувки.

 

Персонализирайте ходилата

Тази персонализация е толкова страхотна, че можете да изберете дори височината на петите ви в някои уеб сайтове. В допълнение към това можете да изберете цвят по ваш избор. Това важи и за цялата обувка. Стелките са също на разположение онлайн в богато разнообразие.

 

Възможно е да има някои леки вариации в опциите и интерфейса на уебсайта, но това са стандартните фактори, при които се извършва максимално персонализиране. Така че играйте с тях и персонализирайте обувките, от които се нуждаете! Happy making shoes!