Обувките през пролетта и есента

Posted by admin 17.06.2019 0 Comment(s)

Всеки сезон има своите модни тенденции за обувки и дрехи. Вижте, кои са тенденциите за тази година.
 

1. Боти над глезена

Ботите с височина малко над глезена отново са мода тази година.  Тези обувки са много подходящи за клинове и дънки.  Според модните експерти тези обувки са най-трудни за съчетаване и затова трябва да се внимава с тях.
 

2. Дървени токчета

Не само от материал, но и като визия тези токчета са на мода тази година. Те са подходящи за есента и зимата.  Най-често при тях токът е в контраст с останалата част от обувката.
 

3. Ботуши до и над коляното

Те винаги ще останат на мода. По подиумите можете да ги видите с ресни и остри върхове. Съчетават се с всичко.
 

4. Обувки с груби подметки

Тази тенденция наподобява готическия стил. За дамите, които си падат по това, могат да съчетаят тези обувки с дрехи, които имат катарами.  Може да се каже, че са актуални за есенни сезон, въпреки че не са се наложили като мода.
 

5. Каубойски боти

Една от интересните идеи са каубойските боти. Те са до средата на глезена и са подходящи за съчетаване с дънки и други панталони от деним, както и с дънкова пола.
 

6. Велурени боти и ботуши

Велурът тази година е много модерен. Макар че, не е най-подходящото нещо за мокро време, той е символ на елегантност и класа.  Доста модерни дрехи са от велур и със сигурност, ако искате да сте модерни в гардероба ви трябва да присъства велурът.
 

7. Обувки с остър връх

Обувките с остър връх набират скорост. Те са подходящи за допълване на офис стила, както и за съчетаване с изискани елегантни панталони.  Всяка една дама трябва да има такива обувки, ако иска да бъде елегантна и стилна, тъй като не се знае къде може да се наложи да отиде.