Обувките, които всеки мъж трябва да притежава

Posted by admin 06.05.2019 0 Comment(s)

За разлика от жените, за мъжете е достатъчно да имат само няколко чифта обувки. Когато отиват да купуват обувки, те знаят точно какво искат, в какъв цвят и с каква цел ги купуват. Най-важното е, че когато мъжете отиват да пазаруват обувки, те наблягат на фактора комфорт - това, което жените никога не правят.

 

Дори, когато пазаруването вече е толкова лесно, някои хора все още допускат грешки при избора на обувки. Те, в крайна сметка, купуват обувки, които, или не изглеждат добре, или не отговарят на техния тип ходило и личността им. Ето видовете обувки, които всеки човек е добре да има в гардероба си:

 

Маратонки

По същия начин, както „диамантите са най-добрият приятел на жената”, по същия начин, маратонките са най-добрият приятел на мъжа. Причините? Те са удобни, могат да се съчетават с различни дрехи и има толкова голямо разнообразие от цветове, модели и дизайни. За да спортува, мъжът е желателно да има поне два чифта маратонки, за да може да ги редува.

 

Боти

На мъжете им е много лесно, когато става въпрос за избор на зимни боти. Това, с което трябва да се съобразяват, е за какво ще ги изпозват най-вече - туризъм, спорт, работа и др. Учудващо е, но те могат да бъдат съчетани с всякакви видове облекло.

 

Обувки с дупчици

Всеки трябва да притежава кожени обувки с дупки или двуцветни кожени обувки. Тези модели са много стилни и придават блясък на костюма, носен за работа. Двуцветните кожени обувки представляват ниски обувки с уникален ретро дизайн. Те имат шевове над подметката и се предлагат в много цветове и модели. Кожените обувки на дупки са най-безопасната опция за носене, ако сте с официален костюм и не знаете какво да направите, за да завършите по най-добрия начин външния си вид.

 

Мокасини

Когато се вгледате в мокасините, първо мислите за комфорта, който тези обувки ще ви донесат. Освен, че са удобни, те са много модерни и непринудени. Този модел върви с дънки, ленени панталони и панталони от туид. Ако сте достатъчно смели, можете също да ги използвате с къси или плажни панталони. Мокасините придават на мъжа спортно елегантен външен вид. Изработени от велурена или обикновена естествена кожа, тези обувки са перфектният избор между небрежни и официални обувки.