Обувки за татковци

Posted by admin 14.10.2019 0 Comment(s)

Никой не знае как изглеждат обувките за татковци. За да направят една представителна картинка по темата, от едно известно мъжко списание събрали няколко бащи на различна възраст и ги поразпитали какво се е променило в мъжкото им облекло и особено в обувките им когато са станали бащи. Резултатът е микс!

 

В този микс обаче прозира една тенденция. Мъжете които са станали татковци постепенно забравят много от старите си навици при избора на обувки и голям процент от тях вече не се опитват непременно да бъдат стилни. Тъй като животът им се е променил коренно много мъже са се насочили към удобни и практични мъжки обувки.

 

В България едва ли ще видите търговци на обувки, които поставят етикет на обувките предназначение за татковци, но по света това вече също си е една съвсем нова категория мъжки обувки. Има изключително модни и практични предложения, които същевременно са пригодени точно за бащи, които обичат да косят ливадата, да са подвижни, да имат удобни обувки за всякакви настилки и ситуации.

 

Въпреки всичко има и мъже, които след като са станало бащи, опитват да запазят някои от старите си навици по отношение на избора на обувки. Все пак по-спортните типове избират маратонки, които да са също толкова ефектни, точно каквито са търсели в годините, когато са спортували активно или са предпочитали маркови спортни обувки с впечатляващ дизайн. Точно затова трендът за мъжки обувки насочен за млади бащи несъмнено носи и естетически заряд, който да събуди интереса им. 

  

Ако може да се оформи един профил за обувки за татковци, то той би бил конкретен. Това са обувки за средата, в която мъжът е активен баща и трябва да изпълнява много домашни задачи, разходки и игри с децата, така че обувките трябва да се слагат бързо и лесно, да предоставят гъвкавост при носене, дълготрайност и да не са прекалено крещящи като цвят и декор. Всичко останало е личен избор!