Обувки за розова рокля

Posted by admin 04.02.2021 0 Comment(s)

Тази година сред едни от най-популярните нюанси на розовото е „прашно“ розовото. В този пост ще разгледаме темата кои са най-актуалните видове подходящи обувки за розова рокля.

 

 

Rose Tan е един от най-интересните нюанси за гардероба ни през този сезон. Това не е Millennial Pink, нито който и да е друг "сладък" или момичешки нюанс на розово. Новият нюанс на розовото за тази година е по-тъмен, но също така и по- като... „за възрастни“!

 

Този "прашен" розов нюанс е сериозен и мек и тъй като е наистина неутрален, той е  изключително ласкателен към нашия силует. Също така, той създава много хубави комбинации, когато се носи в монохромен тоалет.

„Прашният“ розов цвят е актуална тенденция и в модата на обувките. Носете рокля, аксесоари, чанти и обувки в този цвят, за да добавите мека нотка към гардероба си.

 

"Прашното" розово по принцип е перфектно само по себе си! Тенденцията на монохромност продължава, така че не се колебайте да се облечете отгоре до долу в този нюанс, независимо дали става въпрос за тоалет с рокля или с други елементи на гардероба.

 

Ако ви предстои специален повод, на който планирате да отидете с розова рокля, освен че може да заложите на розови обувки, може да инвестират и в чифт шампанско или слонова кост.

В свободното време съчетайте розов уикендър, розова риза с бежов панталон и дамски розови кецове. Друга чудесна идея е да носите дънки с розова жилетка и бяла риза с розови обувки и сладка розова чанта с къдрици.

 

Най-интересната комбинация на прашно розово е с тъмно бордо, наситено червено или изгорял портокал (които също са актуални цветове). Това е стил, който излъчва елегантност и всеки тоалет в него би имал прекрасен естетически резултат.

Друго оригинално решение е да създадете облекло тон върху тон. Ton sur ton е комбинация с различни нюанси на розовото! Разбира се, имате нужда от някои умения…

 

Тоновете и комбинациите, които правят външния ни вид да изглежда луксозен и спокоен, могат да сътворят истински апотеоз на женствеността.

За тоалет в класически стил може да комбинирате розовото с черно или бяло. Същевременно може да го съчетаете с неутралните нюанси, като сладко бежово, почти бяло и деликатно сиво. Тези тандеми са гаранция за елегантен и безопасен резултат.

 

Металните нюанси, особено златото и бронзът, (и дори сребро), особено в аксесоарите му, придават доза блясък, от който се нуждае.