Обувки за дъжд

Posted by admin 13.04.2021 0 Comment(s)

Някои от най-добрите обувки за дъжд, правени някога, са създадени за първи път преди десетилетия за хората, които работят във фабрики и корабоплавателни станции. Стоманените капачки на пръстите на краката може да не са оцелели от модния кросоувър, но много други функции са се запазили: и днес тези обувки се правят от водоустойчиви материали, имат подплатени глезени, протектор за обувки за дъжд, подметки с висока сцепление и непромокаеми облицовки.

 

 

Най-емблематичните работни обувки са на Timberland. Класическият модел Red Wing  остава почти непроменен от десетилетия. Не е изненадващо, че са били възприети от толкова разнообразни производители.

 

Универсални и удобни, можете да съчетаете обувките за дъжд с гама от ежедневни облекла като дънки за джогинг и парки. Потърсете боядисана кожа или водоустойчив набук със запечатани шевове, за да поддържате краката си сухи, когато навън вали.

 

Ако не сте готови да изпълнявате пълноценно вашите ежедневни задачи с чифт туристически обувки, има и други по-фини начини да създадете ежедневен външен вид в дните с валежи. Дамите могат да носят практични и леки обувки с обемни платформи или с масивни подметки и грайфери, които са със същата солидна конструкция, но с по-градски дизайн.

 

Като общо правило, можете да носите вашите обувки с платформа и грайфери с всяко облекло за офиса или свободните градски пространства. Заложете на модел с масивна подметка в тъмно кафяв или черен цвят и го носете с костюм или с интелигентни комбинации от сако, панталон и риза или блуза.

 

Въпреки това, благодарение на своята изолираща функция също играят добре с трикотажни якета, ватирани якета и якета от материи като велпапе и букле.

 

Докато носенето на чорапи не е задължително, когато носите чифт от тях, е напълно естествено да заложите на чифт качествени чорапи за да добавите финес към обувките. Придържайте се към панталони с ретро вдъхновен от 70-те дизайн или на по-небрежни панталони и дънки за интелигентен завършек.

 

При нас ще намерите разнообразни модели мъжки обувки за дъжд, дамски обувки за дъжд и детски обувки за дъжд.

Може да потърсите още гумени обувки за дъжд и обувки с гумирани подметки за допълнителна практичност през зимата.