Обувки за бягане

Posted by admin 10.04.2021 0 Comment(s)

След няколко години чист, бял минимализъм и тънък, подобен на чорап дизайн на ходилото, в света на трениращите, беше само въпрос на време нещата да се завъртят и да започнат да вървят в обратна посока. Raf Simons X Adidas Ozweego беше един от първите, които наистина промениха нещата. Именно с пускането на много обемни маратонки Triple S на Balenciaga започна манията по обемните маратонки.

 

 

От гледна точка на модата, обувките бяха с ниски профили, прости обувки, като Stan Smiths, Roshe Runs или Common Projects Achilles Lows“.

През 2015 г. „Ню Йорк Таймс“ пусна статия, озаглавена „Новата модна тенденция при маратонките е възглавничката“, като се съсредоточи върху конкретна марка сравнително нови маратонки, които се отличават с подметка с платформа. Естествено, на дизайнерите не им отне много време да започнат да произвеждат модели в тази модна линия.

Дошъл ли е краят на минималистичната обувка за бягане? Докато изчистените маратонка са уместни да се носят навсякъде, със сигурност има повсеместно присъствие на новите модели обемни маратонки. Помислете за това - ако сте тийнейджър и баща ви носи минималисстични маратонки, тогава няма да искате да възприемете този стил, нали? Модата в най-чистия си вид винаги е реакция на онова, което е било преди.

Онлайн магазинът ни Мес.Бг предлага да закупите и по-рядко срещани модели като например обувки за бягане в сняг. Такива обувки за бягане през зимата и на затруднени терени, с доставка в София и другите градове на страната. Ние предлагаме модели на водещи марки като обувки за бягане Соломон, обувки за бягане Адидас и други.

В нашия онлайн магазин ще откриете голям избор от маратонки за бягане, изработени от качествени материали на световни марки като обувки за бягане Nike, обувки за бягане Asics, обувки за бягане Нoka и други.

Нашите консултанти са винаги готови да ви помогнат да изберете обувки с точния размер и форма на стъпалото, според вашите изисквания. Ние предлагаме дори обувки за бягане – супинация и пронация за хора, които стъпват неправилно.