Обувки в бял цвят – изненадата от гардероба

Posted by admin 21.10.2019 0 Comment(s)

Модата не изчезва никога. Тя сменява идеите си, решенията, предложенията си, затова внимавайте – това, което вчера сте захвърлили в гардероба, утре може отново да бъде ба върха на модните класации в списанията или онлайн-изданията. Може би не си спомняте кога обувките в бяло последно бяха на мода и все пак не е нужно. Защото има достатъчно много видове обувки, които могат да носят бял цвят и да изразяват различна емоция.

Белият цвят е много подходящ, за да се разкъса властването на силния и елегантен черен цвят. Бял цвят въплътен в обувки тип маратонки, сникърси или еспадрили, носи едно послание, елегантни бели обувки на висок ток, съвсем друго. Но и двете могат да бъдат въведение отново не предна линия от някоя популярна филмова или спортна звезда. В този смисъл, всеки може да има чифт бели обувки захвърлени в гардероба, които в един миг да се окажат отново полезни. Разбира се, ако собственикът/собственичката са достатъчно суетни, за да посегнат отново към тях и да ги изведат в блясъка и новото съчетание.

Специално в България, белите обувки имат своята традиция, дори имаше известна песен, в която се пееше за бели маратонки. Белите деколте обувки на висок ток обаче са различна работа, там съчетанието трябва да е перфектно, защото всяка грешка може да доведе до модна катастрофа. Белият цвят може да носи официалност и стил, които трябва да бъдат изпълнени до съвършенство, но също така и небрежност, и ежедневно свежо излъчване. Има случаи, в които ниски бели обувки, могат да са идеално допълнение към най-различно ежедневно облекло, в най-различни орнаментики. Самият бял отваря идеално шарките и каретата, линиите по облеклото и всички други цветове, по един свой, специфичен начин.

Затова, ако имате забравен чифт бели обувки, в който и да е стил, официален или ежедневен, дръжте ги под око, не се знае, кога отново ще излязат на мода и ще привлекат изкусителни погледи към вас.