Обувки с висок ток или платформа?

Posted by admin 15.05.2019 0 Comment(s)

Един от най-важните въпроси при избора на обувки е дали да се заложи на класическите елегантни обувки, които са ток или на удобните и спортни обувки на платформа или на класическите балеринки. Оказа се, че отговорът на този въпрос е повече от прост. Можете да носите и трита вида обувки по едно и също време, а защо и да не ги сменяте всеки ден.

 

Ако сте от представителките на нежния пол, които обичат да носят шикозни обувки на висок ток, трябва да имате предвид, че те могат да повредят краката ви.  Добре е да разнообразявате по някое време високите токове с ниски и спортни модели. Хубаво е да шофирате с кецове, маратонки балеринки ли каквато и да е обувка с равна подметка. По този начин ще можете да помогнете на крака ви да се отпуснат, преди да яхнете отново високите токчета и да покорите света.

 

Друго нещо, което можете да направите, за да се уверите, че носите подходящите за вас обувки, е да сте изпрали правилния номер. Това важи с пълна сила за обувките на висок ток. Още щом ги пробвате те трябва да ви паснат като ръкавица.  Ако пазарувате от интернет, убедете се, че магазинът предлага размери, които отговарят на вашия или с други думи, че този онлайн магазин има положителна репутация във виртуалното пространство. Това много лесно можете да разберете, като потърсите информация за него в Интернет. Хората обичат да споделят мнението си по различни форуми, а това сигурност ще ви помогне.

 

Не се притеснявайте, ако обувките от естествена кожа ви убиват. Това е напълно нормално. Нагрейте ги за малко със сешоара си и те веднага ще се отпуснат.

 

А ако сте от дамите, на които животът им е изпълнен с динамика, то заложете на равни обувки или такива с нисък ток.