Обувки с платформи: 10 съвета за вашия комфорт и стил!

Posted by admin 02.08.2019 0 Comment(s)

Освен, че са любим избор за всяка жена, особено през летния сезон, платформите никога не напускат модата. Добавете височина и комфорт към вашия ежедневен стил и начин на живот. Има ли възможност да се правят грешки при избора на летни дамски обувки с платформа? Следвайте нашите съвети и носете платформите по най-добрия начин!

Изработени от корк, пластмаса, гума или дърво, техните повдигнати подметки са най-лесният начин да спечелите няколко сантиметра към ръста си, без да носите неудобни високи и тънки токчета.

 

Историята на единствените удобни високи обувки!

 

С нашите платформи ние не просто се движим с удобство, но и продължаваме  традиция, която върви назад във времето и достига до древните гърци, римляни, японци и китайци.

Свързани с театралната носия в Древна Гърция и социалната класа във Венеция от 16-ти век, ние ги срещнахме в традициите на прочутата Пекинска опера и жените от династията Цин през 17-ти век, които имат своите корени в манджурското малцинство.

Платформите на тези жени, известни в историята като тези със златиста коса и божествени крака, имали подвижни подметки. Тази идея по-късно е възприета от модата на западното общество.  

 

Съвет # 1

Ако искаме да ги комбинираме с дълга рокля, е добре да изберете отворен модел, с който да се чувствате удобно по време на ходене.

 

Съвет # 2

За дамите с дълги крака, удобните платформи се вписват с панталони, които завършват точно над глезена. Идеална комбинация за офиса освен тези панталони, са и любимите на всички дънки.

 

Съвет # 3

През зимата изборът може да не е толкова голям, но обувките с платформи могат да ни освободят от страданията на тънките токчета. Ботушите до глезена и ботите с платформа показват по елегантен начин крака и придават младежки стил.

 

Съвет # 4

За най-смелите от нас, които харесват изтънчения стил, модните къщи на световноизвестните дизайнери предлагат платформи с оригинални дизайни, които надскачат общоприетите стереотипи. Истинските произведения на изкуството могат да се носят от всички, които са готови да демонстрират нашата вярност в модата.

 

Съвет # 5

Съществуват модели обувки с прави платформи, чиито подметки са с ​​плоски форми и ни дават допълнителна височина. Дори един класически оксфордски чифт обувки може да бъде с такива платформите и да ни осигури удобство и максимална стабилност през зимния сезон.

Всъщност, безкрайните опции, които вече са налични в магазините за търговия на дребно, са най-добрата идея да се носят равни обувки, които да ни правят по-високи с няколко сантиметра!