Обувки от набук

Posted by admin 07.09.2016 0 Comment(s)

Знаете ли кой е най-горещия стрийт шик тренд тази есен? Това са обувките от набук и техния дизайн напомня на бунтарските обувки от 70-те години. Едновременно комфортни и модерни те могат да създадат най-елегантния и едновременно случаен външен вид за всяка ситуация и всяко време на деня.

Обувките от набук са сладки и неустоими в меки, земни цветове. С тях може лесно да комбинирате костюм на ездач, за да ви доведат до откритите пътища и високите скорости.

Носете обувки от набук с черни слим дънки със скъсани колене – това, което е най-модерно в уличната мода, като ги комбинирате с плетена черна блуза. Не може да не включите във вашия аутфит и кожено яке в подобен цвят. За повече момичешки резултат допълнете външността си с кожена шапка. Заредете се с тази визия с динамично и секси настроение, като в същото време се чувствате комфортно и в съгласие с модата. Улиците са ваши!

Онлайн магазин Mes.bg предлага голямо разнообразие от модели, произведени в България, Турция и Германия от иновативни, устойчиви материали на цени на производител. Обувките, предлагани в електронния магазин са изработени от велур, лак, плат, набук, естествена и еко кожа със съвременни технологии и безпогрешно качество и внимание към детайла.