Обувки Лакоста

Posted by admin 04.01.2020 0 Comment(s)

Искате да купите истински френски обувки Лакоста дамски, мъжки или детски изработени от естествена кожа, но се страхувате от фалшификати? Не може да се ориентирате на пазара, който китайските имитации са запълнили с множество обувки Лакоста реплика? Това не е изненадващо, защото много магазини не се колебаят да продават тези копия като оригинални „Произведени във Франция“. В българските магазини се предлагат множество оригинали, но и много евтини имитации френски обувки Лакоста цени, размери и номера.В тази статия ще ви разкажем как да намерите оригинален чифт, достоен за гардероба на истински ценител на модната индустрия.

Представяме ви седем начина как да различите "истинските" от фалшивите обувки Лакоста онлайн:

 

Огледайте надписите

 

„Произведено във Франция“ - това са три ключови думи, които трябва да присъстват на обувките ви. Не бъркайте с „Проектиран във Франция“, „Френски стил“ и други варианти, показващи, че този чифт няма нищо общо с Франция. В допълнение към този надпис, който обикновено се нанася лазерно върху кожената стелка или подплатата, името на марката винаги е гравирано или избродирано върху обувките от истинска френска естествена кожа. Ако не е - по-добре веднага да забравите за покупката.

 

Начин на опаковане

 

Французите никога няма да ви продадат чифт обувки, като ги увият във вестник или „опаковат“ в торба. Ако наистина получите чифт оригинални обувки Made in France, тогава се потопете в света на отличното обслужване. Вземат се предвид и най-малките детайли. Същото като в производството. Кутията за обувки е изработена от картон с добро качество. Обувките за деца, детските и мъжки обувки Лакоста обикновено са увити в няколко слоя хартия. Вложките за формоване също обикновено са направени от хартия.

 

Миризма

 

Новите френски обувки и чанти Лакоста имат прекрасен аромат. Тази миризма, когато сте купили чисто нов чифт и отворите кутияте у дома, не може да се бърка с нищо! В него няма формалдехидни примеси, токсично лепило и боя - само приятна миризма на естествена кожа.

 

Представителен външен вид

 

В обувките и чантите с марка Лакоста, произведени във Франция, няма гънки, вдлъбнатини, дупчици и пукнатини, освен ако това не е дизайнерска идея, а не характеристика на материалите. Кожата е мека и приятна на допир. Боята се нанася равномерно и не се износва, ако се извършва с напоен плат и след това се полира със сух. Шевовете са идеално равномерни: такива луксозни обувки и чанти обикновено имат фини шевове по цялата дължина на частите почти по самия им ръб. Нишките не стърчат, както е при нискокачествените продукти. Няма излишни дупки, направени с игла. Всички ципове са спретнати и в работно състояние. В областта на чорапа се усеща плътна кожа, а не заместител.