Обувки, които всяка дама трябва да притежава

Posted by admin 20.05.2019 0 Comment(s)

 Всяка дама има своето виждане за модата. Има обувки, които винаги ще бъдат на мода и ако искате да имате модерен гардероб, трябва да ги притежавате.
 

1. Ниски ботуши на висок ток

Тези ботуши са подходящи за работата, ако се изисква от вас да имате строго официално облекло. За зимата са подходящи ниските ботуши, така че ниски ботуши на висок ток биха ви придали строг сексапил и биха издължили визуално фигурата ви.
 

2. Черни обувки на висок ток

Класическите черни обувки на висок ток винаги ще бъдат на мода.  Подходящи са за офиса, а и за по-официални събития. Обувките тип стилето биха ви придали по-изтънчен външен вид.
 

3. Балеринки

Тези обувки са подходящи за ежедневно носене и за почивните дни. Те са ниски и позволяват повече движения, което не натоварва краката.  Можете да ги съчетавате с различни панталони и рокли.
 

4. Гумени ботуши

Изключително подходящи за дъждовно време и за времето на кишата. Те ви помагат да минавате през мокър и хлъзгав терен сухи.  Някои от тях са с подплата, други – не. Това зависи от сезона, в който ще ги носите.
 

5. Джапанки

Те са подходящи за горещите летни дни, когато искате да излезете на разходка или да отидете на плаж или басейн.  Най-хубавото е, че се обуват и събуват изключително бързо, а и се почистват за отрицателно време.
 

6. Ниски сандали на висок ток

Същото действие като ниските ботуши на висок ток. Тук разбира се това се обувки за лятото и биха ви придали елегантен вид на работното място.  Лесно се комбинират с всеки тип рокля или пола.
 

7. Спортни обувки

За излизане сред природата или практикуването на някакъв спорт е добре да имате спортни обувки.  Маратонките са много достъпни, а и разнообразни. Лесно се и почистват. Ако се колебаете за по-скъпи, вземете ги – няма да съжалявате!