Обувки Флавия

Posted by admin 12.09.2019 0 Comment(s)

Колекцията български обувки Флавия FW'19/20 в спортен стил включва класически обувки, подходящи, както за офис с не строг дрескод, така и спортни модели за откритите градски пространства. Всички модели обувки Флавия естествена кожа са съобразени с  модните тенденции. Ето ги и тях:

 

Модерен вятър

 

Моделите, подходящи за хладния сезон - дамски обувки Флавия, както и по-високи модели боти и ботуши са с характерен стилен и комфортен дизайн, скосени токчета и други елементи в модерен стил. Те не са първи сезон на върха на популярността у нас. В колекцията можете лесно да намерите чифт, който е елегантен, но отразяващ непокорния дух на свободата, който видяхме на ревютата на световноизвестните дизайнери в столиците на модата.

 

Бели и пухкави

 

С настъпването на студеното време искаме да се увием в уютни пуловери, вълнени рокли, да се сдобием с топло палто, шалове, ръкавици и, разбира се, зимни ботуши с пух или топли боти. Освен това, декорацията с пух е официално призната като тенденция на този сезон от дизайнерите на водещите модни къщи.

 

Наистина топло

 

Що се отнася до вълната, тя по никакъв начин не отстъпва на пуха по популярност и полезни свойства. В нашата колекция се използват, както за декорация (пухени и вълнени външни детайли), така и като подплата в самите обувки. Такива модели изглеждат автентични и естествени, перфектно затоплят краката, благодарение на уникалната си ниска топлопроводимост – с високото си съдържание на въздух във влакната, те изглеждат стилни и даряват уют и комфорт. 

 

Бъдете активни

 

Съвременният ритъм на живот в големия град изисква динамика и постоянно движение, които са отразени в модерните български обувки Флавия онлайн. В стремежа си да създадем нещо ново, да направим света по-добро място, не трябва да забравяме за себе си: да сме в хармония със себе си и природата, и да водим активен начин на живот. Всъщност, за да постигнете заложените цели, не можете да спрете нито за миг. Не е изненадващо, че спортните тенденции в дрехите и обувките проникнаха дълбоко в нашата реалност, превръщайки се в неразделна част от нея. Избираме леки и технологични обувки за спорт, създаваме модерни и удобни ежедневни образи за всеки ден и с желание използваме идеи за спортни, ежедневни и празнични тоалети. Флавия предлага българско производство дамски обувки естествена кожа разпродажба сред изтичането на всеки сезон. В магазинската мрежа винаги може да откриете модели обувки Флавия аутлет от минали колекции на по-ниски цени.