Обувки Дахщайн

Posted by smelio 28.05.2022 0 Comment(s)

Още от 1925 г. компанията за производство на обувки Dachstein съчетава традиционната австрийска изработка на обувки с иновативни идеи. Компанията доказва, че владее много добре криволиците на пазара и всяка година предлага решения, които са изцяло в духа на времето.

 

Границата между технически функционални обувки за открито и маратонки за градски отдих все повече изчезва. Дори името на компанията – Dachstein Outdoor & Lifestyle – отдава почит на новото равновесие между тези два свята. Тази размита граница позволява производството на обувки, които позволяват една разширена функционалност в ежедневната линия и особено през уикенд периода, когато в един ден, човек би искал да направи всичко.

 

Екипът на обувки Дахщайн непрекъснато прави иновации, използвайки трикотаж в трекинг обувките, интегрира ултрамодерни материали и развива свои собствени прогресивни идеи. Всичко това и огромният ентусиазъм на хората зад марката помогнаха за формирането на имиджа на Дахщайн на световния пазар.

 

През 2020 г, изминаха 95 години от производството на първата обувка Dachstein. Погледът  назад показва, че компанията чрез своите обувки е създала вълнуващи преживявания за милиони хора по света през годините. Обувките през годините са се ползвали от работници в горска среда, алпинисти, планински спасители, от обикновени планинари и хора правещи преходи.

 

Обувките Дахщайн са отлични и през зимата, в студените дни в градска среда, а гамата разработена през години обхваща не само зимни обувки, но и маратонки и сандали, обувки за мъже, обувки за жени, спортни обувки. Изберете обувки Дахщайн и няма да сгрешите, това е марка с традиция и с характер, който е отразен във всяка фибра тъкан в обувките.