Обратно на работа, есенна треска за дрехи...

Posted by admin 03.11.2019 0 Comment(s)

 

Есенната шопинг треска вероятно вече ви тресе и се чудите какво ново да си купите, за да сте сигурни на 100%, че сте готови за новия моден сезон. Вместо да се чудите и за втори път да изкарвате всички дрехи от гардероба върху спалнята, по-добре вижте нашите нови предложения за облекло за работното място. Сред концепциите все ще намерите дрехи, която ви липсва, а ако това не е така, ще спестите пари, но ще имате нови съчетания за пробване:

 

 

Топ с паднали ръкави плюс панталон с широки крачоли и велурени боти с отворен нос

Тази концепция може и да не най-официалната, но е толкова шик, че шефът ви няма как да ви върне. Добавете и малко букли в прическата за по-закачлива визия. Няма да сгрешите.

 

 

Оранжева туника с черна миди пола тип молив и груби мокасини

Както знаете, ако не ви се носят високи токчета, но трябва да сте официални на работа, мокасините са най-подходящите дамски обувки. В допълнение, оранжевото винаги раздвижва визията, така че няма да сгрешите и с тази комбинация.

 

 

Риза с буфан ръкави, пола тип молив с висока талия в сиво и обувки по ваш избор

Ние ви съветваме да пробвате с някое стилето, което отдавна не сте обували и само събира прах в гардероба. Но пък ако искате да бъдете по-маневрена през деня, може да заложите и на обувки на платформа. Никой няма и да забележи, че не сте с официални обувки, докато наблюдава така стилната ви и изискана риза. За нея препоръчваме бяло или кремаво.