Няколко модни грешки, които...

Posted by admin 17.01.2019 0 Comment(s)

Няколко модни грешки, които провалят перфектната визия

Понякога не ни достига само един-единствен елемент, за да постигнем перфектната визия. А понякога става точно обратното – допускаме макар и една, прекалено значителна грешка и така идеалният ни подход към модата веднага се разбива на пух и прах и ние просто не изглеждаме добре. В този ред на мисли, решихме да ви занимаем с няколко модни грешки, които провалят перфектната визия. Постарайте се да не ги допускате…

Избрана в последния момент блуза към любимия панталон

Колкото и идеално да подчертава тялото ни, ако не помислим добре каква блуза да сложим към нашия любим панталон, той просто няма да бъде така съвършен. Ето защо съвсем не е добре да избирате дрехите си в последния момент.

Носене на обувки, които просто не пасват на сезона

Те може да са идеални за тази чудесна вечерна рокля, която ще облечете на среща, но ако навън температурите са минусови, а вие сте си ги купили за ранна пролет, ще изглеждате доста нелепо и  всичко друго, но не и стилно.

Да сложиш облекло, което просто не пасва на мястото, също не е отлична идея

Например, имате уникална рокля за официален повод. Тя наистина е дрехата, която подчертава и отличните ви форми, и вашата личност. Но ако я облечете на разходка в парка, просто всеки ще ви заглежда и то не защото сте прекрасна, а защото изглеждате наистина странно с тази натруфена визия в парка и то посред бял ден.

За нищо на света не допускайте тези грешки, ако искате винаги да сте в изрядна визия и хората да ви заглеждат не защото сте абсурдни, а защото сте симпатични и с правилно подбраните дрехи! И не забравяйте – усмивката е аксесоар, който пасва на всеки повод, място и време от годината!