Новите тенденции в дамската мода

Posted by admin 18.02.2019 0 Comment(s)

Нека стане ясно: когато на повърхността изплуват свежи тенденции, това не означава, че следва да се сбогувате със старите. Много често старите стилове се връщат или остават актуални и докато модните дизайнери представят новите си идеи, това не означава непременно, че трябва да се отървете от всичко, което сте обичали през изминалата година!

 

Всяка жена е в постоянно търсене на нови начини за модернизиране на гардероба и когато тенденциите се сменят тя се опитва да актуализира начина си на обличане, стила, принтовете, цветовете и тъканите, за да е в синхрон с новите модни изисквания. Да видим какво ще оставим и с какво ще се разделим тази година.

 

1. Сменете лъскавите маратонки със спортни обувки със свежи цветове.

През последните няколко сезона, маратонките с блестящи материали бяха единственият вид спортни обувки, които ни помагаха да добавим спортно усещане в нашия външен вид.

 

Заменете ги със стилни дамски маратонки.

Можете лесно да комбинирате вашите спортни дрехи с чифт спортни обувки с елегантен дизайн. Има толкова много модели с дизайнерски лога, надписи и свежи цветове, които добавят момент на изненада. Носете вашите нови маратонки с тениски и спортни панталони или шорти за колоездене.

 

2. Оставете животинските отпечатъци за момента.

Животинските принтове, и особено леопардовите, винаги ще бъдат актуални, но когато има нов печат, можем да оставим любимите си елементи за известно време и след това отново да се върнете към тях.

 

Заменете ги с Tie-Dye.

Стилът на обличане на сърфистите изглежда е дал вдъхновение на колекциите на дизайнерите този сезон и ни връща отново към дрехите, които се правят с техниката за оцветяване с багрила. Изберете любимите си цветове, които ще ви накарат да се почувствате освежени и подмладени.

 

3. Спрете да се обличате от глава до пети... с деним в син цвят!

Видяхме толкова много повторения на деним в син цвят през изминалата година, но това вече не е така! Ако, разбира се, много ви харесва, запазете само основите: това са панталони и ризи от класически деним.

 

Заменете го с дънкови материи в модерни цветове!

Опитайте да носите дрехи от деним в други цветове като каки, ​​бежово или бронзово. Комбинирайте ги с обикновена бяла тениска.

 

4. Откажете се от дрехите в неонови цветове;

Нека всички дрехи и обувки в ярки, флуоресцентни неонови тонове на жълто, червено да излязат в почивка!

 

Заменете ги с по-тихи и спокойни нюанси.

Тази година избирайте тоалети в нюанси на праскова и бледо жълто, за да впечатлите околните. Тези сочни цветове са по-меки и по-нежни, така че ласкаят по-добре тялото на жените.