Nike air max

Posted by admin 10.09.2019 0 Comment(s)

Търсите модерни, иновативни обувки за спорт и ходене? Какво може да бъде по-добро от стилни удобни маратонки на култовите Nike air max дамски обувки? Те са част от световната история на модата. Nike е световноизвестна марка, произвеждаща маратонки за жени, мъже и деца.

 

 

Приоритетите на марката винаги са били и са: 

► надеждност;

► комфорт;

► стил;

► иновации;

► трайност.

 

 

Повечето спортни модели Nike air max дамски се отличават с лек, дишащ топ дизайн, изработен от висококачествени материали. Подметките са с високи възглавници, а стелките повтарят формата на стъпалото. 

 

Подкрепяйки най-новите тенденции и съчетавайки ги с авангардни технологии, Nike винаги са били в центъра на вниманието на звезди от шоубизнеса, известни музиканти, холивудски актьори и спортисти. „Известността“ на марката обхваща цяла алея от звезди и дори може да се каже, че няма известна личност, която да не притежава поне няколкоч ифта такива маратонки.

 

Днес компанията Nike има повече от хиляди магазини по целия свят, като у нас също съществуват голям брой nike bulgaria магазини. Широката гама включва обувки за всеки вкус, които ще помогнат при изпълнението на спортните цели и перфектно допълват стилния градски облик.  

 

 

В България маратонки Nike air max и Nike Вulgaria екипи могат да се закупят, както онлайн, така и от физическите магазини. Опциите за дизайн включват Nike Вulgaria online спортни модели и модели за разходки. Съвременните модели разполагат с масивна подметка, висококачествена кожа и анатомична дишаща стелка с въздушно охлаждане. Всичко това прави тези маратонки истински бестселър!

 

Маратонките на марката, базирана в САЩ, щата Орегон, са подходящи както за спорт на открито и фитнес, така и за работа и разходки. Моделите са с динамични и приятни цветове. Някои от тях са със стелки с мемори пяна с въздушно охлаждане, които следват контурите на стъпалото, а платформата под петите ще осигури красив външен вид и комфорт през целия ден.