Нюйоркски визии, които задължително да добавите към офис дрескода си

Posted by admin 02.09.2019 0 Comment(s)

Когато последния път разглеждахме предложенията от Седмицата на модата в Ню Йорк, установихме, че освободеният им дух, заложен в работното облекло на стилната дама, силно приляга и на женската натура у нас. Ето защо сметнахме, че голяма част от нюйоркските визии можете спокойно да добавите и вие към редовния си офис дрескод в големия град у нас:

 

Асиметрична туника с високи токчетастилето и панталон тип цигара

Акцентът в случая е единствено и само туниката, като за материя можете да изберете нещо изкуствено и изпъкващо. Ако ще носите токчета на висок ток цял ден обаче, добре е да сложите чифт пантофки в голямата си пазарска чанта ей-така за всеки случай…

 

Дълга разкроена пола с тишърт и официална чанта

Тази разчупена дамска визия може да изиграе съществена роля в преобразяването ви от суровата колежка от офиса на долния етаж в забавната и винаги настроена за приключения приятелка от работното място. Ами защо не?

 

Шапка бомбе със скинидънки и официална риза

Няма нищо по-оригинално от шапката в скучната визия, която следва нормите на официалния дрескод. Но не е задължително и всеки ден да ходим с панталон с ръб на работа, нали? Ето защо официалната риза от памук или лен може да се съчетае отлично и с дънки в класическо синьо.

 

Класическа пола, риза и боти на райе или каре

Различните форми на каре или райе по предложените по-горе акценти във визията ще се комбинират напълно естествено, колкото и невъзможно да ви се стори в началото, особено ако полата е в синьо и червено, ризата – в бяло и черно – а ботите са от велур в оранжево. Нищо не ви спира да опитате тази интересна комбинация, нали?