Неприложимите в реалността модни предложения от социалните мрежи

Posted by admin 01.10.2019 0 Comment(s)

Влиянието на социалните мрежи в ежедневието и начина ни на живот е безспорно. То се усеща във всяка сфера от бита, включително и в модата. Но често модните предложения от социални мрежи като Facebook и Instagram (най-вече втората, която се превърна в огледало за визията на всяка дама днес) изглеждат изненадващо добре, но в реалността са изненадващо неприложими. Ето най-неприложимите в реалността модни предложения от социалните мрежи, които да не пробвате:

 

Скинидънки и пищни форми

Сещате ли се за онова сочно дупе, което, вероятно, е прекарало доста часове във фитнеса, за да изглежда наистина добре в тези тесни дънки? Да, на пръв поглед то е голямо като вашето, с разликата, че всичко по него е мускул и изисква поне година, за да влезе в подобни дънки.

 

Уникални обувки, невъзможни за носене

Стига се дотам, че много момичета да се опитват не просто да си намерят такива обувки,  но и да се подложат на невероятни изтезания, за да успеят да издържат на тях повече от 30 минути. Честно казано, в този случай предпочитаме фитнес снимките с маратонки…

 

Голяма тениска, превърната в рокля

Няма нищо лошо в този тренд, но повечето дами не осъзнават, че тениската трябва да е оувърсайз, а не блузата на любимия, която да седи като XXXL размер на тяло, минаващо за S/M.

 

Контуриране без граници

По повод контурирането…Нямаме нищо против него, но когато го имитирате от шаблона на Ким Кардашян, моля, не забравяйте, че тя е доста по-мургава от повечето от нас, българките. Освен това, гримът й е подходящ не за излизане до близкото кафе, а за поредното списание, на чиято корица ще се появява.