Най-новите тенденции при аксесоарите

Posted by admin 04.05.2019 0 Comment(s)

Бижутата, шапките, коланите, ръкавиците, които ще се носят тази зима, ще изпълнят впечатляващите ежедневни изяви. Огромни френски барети, бейзболни шапки и кули, кожени ръкавици и живи цветове, огромни бижута - гривни, обеци, вериги, както и много широки колани са начело на модните тенденции!

 

Ето какви аксесоари ще бъдат на мода този сезон!

 

 

Прозрачни обувки и чанти

 

От време на време, определена тенденция се появява на модния подиум,  разпространява се бързо в местните магазини и най-накрая "се натрапва" в мозъка ни. Една от тези тенденции са прозрачните обувки и чанти, носени по време на модните седмици в Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж.

 

Огромна барета

 

Френската барета е една от най-елегантните шапки, но размерът и тази есен се е променил значително... до най-големия! Размерите на баретата са впечатляващи и тъканите, от които са изработени модните шапки, също са различни.

Дизайнерите са ги създали удобно и топло, затова са избрали дебели материали като вълна  и кожа, както и в комбинации от текстури.

 

Бейзболни шапки и блузи с надписи

 

За зимния сезон бейзболните шапки са в по-тъмни нюанси като доминиращо е черното. Те се носят в комбинации с... всякакви дрехи.

 

Кожени ръкавици

 

Вероятно една от най-изтънчените тенденции в наши дни са ръкавиците във всички цветове и дължини.

Най-популярни са ръкавиците в стилни цветове като червено, теракот, изумруд, лилаво, фуксия, жълто, както и тези с имитация на змийска кожа. Затова трябва да носите ¾ ръкави, за да покажете целия чар на вашите ръкавици!

 

Широк колан

 

Коженият колан този сезон достига максималната си ширина и така акцентира върху талията. Неговата ширина може да достигне чак до нивото на бюста! Модата налага носенето на кожени колани с метални елементи и многобройни връзки - използваме ги, за да подчертаем дълги рокли, поли, панталони или палта. При този тренд важи правилото: "Колкото по-голям, толкова по-добре!"

 

Огромни обеци

 

Този сезон... изглежда доста труден за ушите ви! Обеците стават много големи и тежки. Огромните обеци са доминиращи и са вдъхновени от 60-те години.