Най-модерните ниски дамски обувки за лятото

Posted by admin 25.07.2019 0 Comment(s)

За къде сме без любимите си летни ниски обувки? Колкото и да държим на безупречния си стил, ние, атрактивните и винаги актуални и в крачка с модата дами, няма как да носим постоянно обувки на висок ток. Особено когато става въпрос за тежките жеги през летния сезон по нашите географски ширини. С покачването на температурите се покачва  и вероятността да развием синдрома на разширените вени благодарение на обувките си на висок ток, а подуването и отоците са почти сигурни, ако караме с такива обувки цял ден. Ето защо е повече от необходимо всяка от нас да се зареди и с няколко – или поне с един – удобен чифт ниски обувки за лятото. Ако се чудите кои са актуалните за летния сезон ниски дамски обувки, разберете още сега:

 

Чехлите

Дамските чехли са супер актуални през този сезон. Те не само че са удобни и супер лежерни, но и пристигат в изобилие от различни и оригинални модели, сред които просто няма как да намерите и своя чифт.

 

Ниски обувки с връзки

Връзките около глезена са топ мотив при ниските модели дамски летни обувки. Каквото и да предпочитате – сандали, чехли или дори кецове, глезените ви трябва да са намотани с връзки и то по възможност открояващи се.

 

Деним обувки

Текстилните летни обувки винаги са били актуални и интересни за всякаква визия. Но когато става въпрос за тазгодишните ниски обувки от плат, заложете по-скоро на дънковия. Денимът ще е истински хит в сферата на аксесоарите през лятото.

 

Лачени пантофки

А ако сте почитателки на пантофките, по-добре е да заложите на лак. Лачените ниски обувки за лятото са, между другото, оригинален начин да изглеждате едновременно стилно и спортно-елегантно на почти всяко място и по всяко време.