Най-доброто в модата през...

Posted by admin 16.03.2019 0 Comment(s)

Най-доброто в модата през най-женския месец от годината

Март месец е най-женският месец от годината. А модата, в крайна сметка, е най-голямата слабост на всяка жена. Точно поради тази причина, ние избрахме за вас най-доброто от актуалните модни тенденции, за да ви покажем как да бъдете истински кралици и да привлечете погледите към себе си през март. Ето най-доброто в модата от най-женския месец на годината:

Широко подчертани… рамене

Те присъстват както в пищните дамски сака, така и в по-затворените и елегантни дамски рокли в стил оувърсайз дамски ризи. Можете да ги комбинирате с по-авангардни обувки, а защо не и с големи бижута по ръцете – пръстени, гривни и т.н.

Дължината…

Дълги дамски рокли и дълги дамски поли ще са тотален хит за най-женския месец от годината. Заредете се с интересни и ефирни материи, нищо, че все още навън са зимни условия. Комбинирайте с дебелото зимно палто, което не смеете да смените с новите дамски пролетни якета.

Ярки цветове за ярки образи

Ако ще бъдете истински дами в този страстен и изпълнен с любов месец, най-добре е да го направите в пъстрите нюанси на червеното и розовото. За по-нестандартните дами предлагаме и оранжево и дори цикламено. На каквото и да се спрете, няма да сгрешите: дамски рокли, дамски блузи от по-плътни материи и дори дамски обувки на равни подметки.

Негово величество кадифе

Така или иначе идва пролет, а скоро и лятото, и кадифето ще е малко по-трудно за носене в горещините. Затова, сега му е времето да му се насладите като за последно. Естествено, най-добре е да го направите в кадифени дамски сака с по-ретро кройки или пък дамски рокли от кадифе с разкроен дизайн, който да ви дава свобода в офиса и изобщо на работното място.