Най-добрите попадения в пролетните дамски тенднеции

Posted by admin 16.04.2019 0 Comment(s)

Пролетният сезон на годината е в разгара си и ние сме изключително щастливи да ви обуем по последни модни тенденции. Разнообразието от модели дамски обувки през тази пролет, впечатли и нас, и големите блогъри от цял свят. Успяхме да изберем най-типичните модели дамски обувки, включително и  модерните за сезона спортни дамски обувки. По-долу ще ви ги представим като дизайни, а вече вие решавате на какво точно ще се спрете:

 

Обувки в стил гладиатори

Тези страхотно пролетни дамски обувки са или обувки на висок ток, или на равна подметка, но задължително с връзки, които стигат до коленете. Можете да си представите вече защо точно ги свързваме с образа на древните гладиатори, нали? Както се досещате, основно, те пристигат в типично велурен материал, като цветовете са предимно класически – черно, бяло, кафяво, бежово и червено.

 

Много поздрави от любимите мокасини

Понеже и през този пролетен сезон те остават актуални, както беше и миналата година. През 2017 година обаче моделът претърпява сериозни, пост-модернистични модификации и ако обичате да импровизирате, насочете се именно към този дизайн пролетни дамски обувки, защото именно тук ще са най-оригиналните заигравки с мотиви и различни цветови и комбинации от необичайни материи.

 

Наистина грамадни платформи

По принцип, средните по височина и масивност платформи са достатъчно удобни, за да ги сведем до нивото на класическите спортни дамски обувки от гледна точка на комфорт, но за тазгодишните платформи няма как да твърдим същото. Става въпрос за наистина грамадни платформи, така че замислете се – готови ли сте да се видите с такова нещо на краката и готови ли сте да го мъкнете, защото, по всяка вероятност, то ще тежи. Доста!

 

Пъстрата гама от цветове

Тя оживява в различни по дизайн и стил дамски обувки и е напълно логично. Пролет е – през това време на годината е хубаво да внесем малко свежест и яркост в гардероба си, не  мислите ли?