Най-добрият избор на обувки за ниски жени

Posted by admin 20.08.2019 0 Comment(s)

Момичетата със скромен ръст могат да носят всякакви обувки. Ето и 5-те вида обувки, в които може да инвестирате:

 

 

Класически стилети

 

Тяхната заострена форма удължава женския крак и в същото време имат способността да го направят по-тънък и изваян. Ако деколтето им е V-образно, резултатът се засилва.

 

Най-важното обаче е височината на токовете. Поддържането на съотношението с размерите на вашия силует е важен фактор. Изключително високите токчета са опасни и с тях трябва да се стремите да балансирате тялото си, докато вървите. Ако не може да се движите с тях спокойно, по добре се откажете от тях, вместо да ходите и да се препъвате.

 

 

Обувки с отворени пръсти (Peep Toes)

 

Отвореният връх, който разкрива пръстите на краката ви, автоматично прави вашия крак по-дълъг и невероятно по-стилен , особено ако се грижите за вашия педикюр.

 

Какъвто и да е стилът на обувките с отворени пръсти (стилети, мокасини, сандали, котешки муцунки и т.н.) те са идеален вариант за носене от сутрин до вечер, през всички месеци, когато не е необходимо да носите чорапи или чорапогащи.

 

Сандали (Slingback)

 

Прекрасните дамски сандали се считат за отличен избор, защото те ни позволяват да се движим спокойно през целия ден и не натоварват цялото.

 

Обувки с остър връх и V-образно деколте

 

Ако тока не е твърде висок и каишката е достатъчно широка, тогава сте уцелили бинго в комбинацията! Факт е, че обувките със заострени върхове и V-образно деколте, автоматично правят крака да изглежда по-дълъг.

 

Котешки муцунки

 

Малките ретро вдъхновени токчета от времето на нашите баби се върнаха отново на мода и са идеални за ниски момичета. Въпреки, че не са правилно конструирани, за да ни дадат допълнителни сантиметри височина, елегантността и симпатичните им малки токчета ще откраднат всички погледи, където и да отидете с тях.

 

Особено през лятото търсим по-леки форми, без прекомерно много декоративни елементи, които да удължат визуално силуета, а тяхното ниско токче е интересно и добавя леко височина.

 

Мокасини (Loafers)

 

Нисичките дами, които не могат по някакви причини да носят високи обувка, могат да заложат на елегантните ниски обувки. Любимите на всички лоуфъри са идеални за носене в професионална обстановка, в почивните дни и на официално събитие.