Мъжките сникърси – стил запазена територия за мъжете

Posted by admin 01.06.2019 0 Comment(s)

Дамите пазаруват обувките си като избират от своя голям списък, който са подготвили. При мъжете обаче нещата стоят по малко по-различен начин. Те излизат по-рядко на пазар за обувки, но когато излязат и пазаруват, го правят с изключително индивидуален подход – поне що се отнася до сникърсите, маратонките и спортните обувки. Това е запазена територия за мъжете, защото сникърсите са перфектна възможност да заложите стила си.

 

С голямото разнообразние от мъжки спортни обувки на пазара днес, много поколения момчета и мъже могат да покажат смел и предизвикателен стил, могат да бъдат футуристични, дори цветни докато спортуват във фитнеса или са на разходка в града. Възможностите за сникърси, маратонки и кецове са безкрайни, а ето няколко хита за предстоящото лято.

 

Като изключим белите сникърски, които ще са тренд номер едно през лятото, има и други интересни предложения. Такива са сникърсите с тропическа украса, които завладяха пазара на запад. Явно мъжете на запад искат да облекат хавайските си ризи и да тръгнат по-рано на морето.  А за мъжете, които са зарили в детството си, има странни предложения за сникърси украсени с изображения на анимационни герои.

 

Разбира се има и предложения, които са толкова стилни, че едва ли ще устоят. Например на класическа форма на кецове, в тъмно син цвят, която прилича на дънков плат, но същевременно и на лъскава материя, която силно привлича погледа. На пазара има и много традиционни модели маратонки, които са още по-леки, удобни и стават с почти всичко в гардероба.  

 

Пазара на мъжки спортни обувки и тази година е разнообразие от форми, цветове, елегантност и стил – територия запазена само за момчета и мъже. Така те ще могат по-лесно да разкрият емоциите си и стила, който ще искат да покажат на улицата.