Мъжки обувки пролет/лято - някои интересни модели

Posted by admin 11.06.2019 0 Comment(s)

Модата при мъжките обувки през последните години е в процес на огромни промени. Ето какви са някои от актуални модели този сезон:

 

Мъжки обувки с бляскав лак. Лакираните обувки отново се връщат на мода. През следващия сезон ще са модерни ярките цветове със закръглени нослета, като се съхранява актуалността на класическите варианти. А кожата в същото време може да бъде или с ярко лаково покритие или с матово такова. Всички модели имат идеално оформяне и шиене.

 

Мокасините. Историята на мокасините идва от изобретяването им от индианците в Северна Америка. Днес те се произвеждат от велур със здрави и меки подметки. Отличителната черта им е наличието на само един шев. Тези обувки предлагат голямо удобство. Перфектни са за неформална среда и за тези, които си падат по небрежния стил.

 

Спортен стил. Има много известни марки, които произвеждат само такива обувки и те почти нямаха конкуренция, докато известните модни дизайнери не започнаха да произвеждат спортни модели, създавайки добра конкурентна среда на модният подиум в това отношение. Тези обувки се ползват при активен начин на живот, но са подходящи и за ежедневието. Новите колекции са пълни с ярки цветове и щампи.

 

Кецове с платформа. Отличен избор, ако са ви нужни леки спортни обувки за разходка, пазаруване или среща с приятели. Първоначално са замислени като обувки за сърф. Изработени са от леки материали, така че краката на състезателите да си почиват след изтощителните тренировки. Популярни са ярките цветове и разнообразието от щампи, които са основната декорация на модни мъжки обувки през този сезон.

 

Ще обърнем внимание и на домашните чехли. Тази година тяхната популярност доста се увеличава. Най-новите модели са с отворени пръсти и дори и с малки токове. От обикновените модели ги отличават оригиналните елементи на декора, както и висококачествените материали. Отвътре винаги се използва някакъв вид мъх или козина, а при цветовете няма изисквания.