Мъжки обувки – тенденции

Posted by admin 16.02.2019 0 Comment(s)

Мъжки обувки – тенденции за пролетно-летния сезон

Не е редно да обръщаме внимание единствено и само на тенденциите при съвременните дамски обувки, защото все пак и мъжете заслужават да бъдат осведомени относно това какво ще е модерно в тяхната визия и гардероб. Разбира се, че е така, и ние сме изцяло съгласни с това. Ето защо в следващите редове ще ви покажем основните тенденции за пролетно-летния сезон на годината и най-вече за най-горещите мъжки обувки на сезона:

Дебел, по-висок от обикновеното ток

При официалните мъжки обувки наблюдаваме варианта с малко по-висок от обичайната височина ток. Разбира се, токът не е женски, а е достатъчно дебел и съчетан с голям грайфер, за да създаде образа на грубоватите и леко небрежни официални мъжки обувки.

Ярки цветове

Черните и кафяви мъжки обувки не са особено често срещано явление по стилажите за обувки през този сезон. По-скоро ще виждаме жълто и червено, отколкото охра и каки. Ами в крайна сметка е време да оставим тези толкова банални цветове да си починат и да ги посрещнем някой ден пак, когато бъдат съчетани с нещо по-интересно от обикновена матова кожа и взета назаем от колан тока.

Тъмна основа, бяла подметка

Съчетанието е интересно и се наблюдавам като тенденция и за пролетните мъжки обувки, и за кларковете при жените тази година. Комбинацията е смела и едновременно с това достатъчно обрана, за да не натоварва по-класическия британски стил. На нас ни харесва, особено в съчетание с интересна бизнес чанта или куфар.

Перфорирай това!

Перфорираната кожа е не само част от стандартните официални мъжки обувки, но основен елемент даже при мъжките маратонки. Дори по-модерните и младежки кецове ще се появят с перфорация, която е основен акцент – доста интересен, ако си падате по-авангардната визия.